Σ.Ε.Π.:Παράδοση υλικών και είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους του Δήμου Πύργου Ηλείας.

 Μια τεράστια κινητοποίηση για την συγκέντρωση υλικών και ειδών πρώτης ανάγκης από το συντονιστικό Κέντρο του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών - Πανελλαδικό Δίκτυο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ΚοινΣεπ με παράδοση στον Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου(Σ.Ε.Π.)όπου ήταν υπεύθυνος για να φτάσουν στους πυρόπληκτους του Νομού Ηλείας του Δήμο Πύργου.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε  με πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής παρουσία του Γεν. Διευθυντή Υγείας και Ασφάλειας του ΙΔΑΦΚ Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ. κ. Απόστολου Καρακατσάνη ως συντονιστή, του Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου(Σ.Ε.Π.) 
κ. Φιλιππά Πέτρο, του Αντιδημάρχου  Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Πύργου κ. Αχτύπη Μαρίνο όπου και συνόδεψε την αποστολή έως και τον προορισμό της.
Στο γραφείο εθελοντισμού του Δήμου Πύργου εκτός του κ. Αχτύπη ήταν παρόντες ο Ταμίας του Σ.Ε.Π. κ. Θανόπουλος Τάκης με μέλη του παραρτήματος Ηλείας αλλά και εθελοντές που βοήθησαν σε όλη την διαδικασία.

Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του ΙΔΑΦΚ Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ κ. Ξένια Γεωργιάδου, σε όλο το συντονιστικό, ιδιαίτερα στον 
κ. Καρακατσάνη, στους ανθρώπους που πρόσφεραν τα αγαθά τους, συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του παραρτήματος Αττικής και Ηλείας του Σ.Ε.Π., στον Αντιδήμαρχο Δήμου Πύργου 
κ. Αχτύπη Μαρίνο αλλά και στον Δήμαρχο Πύργου 
κ. Αντωνακόπουλο Τάκη για την σωστή δουλειά που γίνεται και συντονισμό με τους εθελοντές αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει ο Δήμος  και οι συμπολίτες του.
Είμαστε όλοι δίπλα τους και συνεχίζουμε δυναμικά προσφέροντας τις υπηρεσίες μας .

Καρυώτης Γεώργιος 
Εφ Τχης (ΠΖ-ΕΔ)
Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά