Μετατρέπονται σε πολιτικοί μέλη ΔΣ πρωτοβάθμιων ¨Δεν είδα δεν ξερω ο προηγούμενος¨

 
Όπως όλοι γνωρίζουμε πάνω από μία δεκαετία υπάρχει ο χακί συνδυκαλισμός. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι να φτάσουν πληροφορίες, είναι ότι κάποιοι, δυστυχώς, χρησιμοποιούν εκφράσεις- δικαιολογίες τις οποίες ,τις οποίες τις ακούγαμε μόνο από πολιτικούς!!!

Συγκεκριμένα 2 εκλεγμένα Στελέχη σε Δ.Σ.,σε διαφορετικά 1ο βαθμια και σε διαφορετικές Ομοσπονδίες, χρησιμοποιούν ακριβώς την ίδια δικαιολογία "Παρέλαβα από τον προηγούμενο καμένη Γη ή δεν με ενημέρωσε για τα προβλήματα "!

Οι συνάδελφοι οι οποίοι σας ψήφισαν,δεν σας ψήφισαν για να ακούνε δικαιολογίες ότι φταίει ο προηγούμενος, θέλουν να βλέπουν δουλειά!!!

ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΎΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΊΕΣ ΕΚΤΌΣ ΕΆΝ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΒΆΛΕΙ ΣΤΌΧΟ ΖΩΗΣ !!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά