Ανασχηματισμός: Υφυπουργός Άμυνας ο Ν. Χαρδαλιάς- Αποστολάκης στο Φυσικων Καταστροφών

 

mitsotakis_maximou_art


Στις 11 το πρωί θα ανακοινωθεί από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Η λακωνική ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Στις 11:00 ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει με τη νέα σύνθεσή του την Πέμπτη. Οι πρώτες πληροφορίες σε επίπεδο προσώπων, αναφέρουν ότι αποχωρεί από το υπουργείο Τουρισμού ο Χάρης Θεοχάρης, επιστρέφει στην κυβέρνηση ο  Τάκης Θεοδωρικάκος, ενώ καθήκοντα υφυπουργού Άμυνας αναλαμβάνει ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο ανασχηματισμός θα είναι δομικός, με τον πρωθυπουργό να έχει διαμηνύσει στους συνεργάτες του ότι δεν δεσμεύεται από πρόσωπα, αφενός, αφετέρου ότι έχει αντιληφθεί πλήρως τις δυσλειτουργίες στο υφιστάμενο σχήμα, τις οποίες επιδιώκει να αντιμετωπίσει άμεσα. 
Παρά τον αρχικό προγραμματισμό, που προέβλεπε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 11 σήμερα το πρωί με την υφιστάμενη σύνθεση, εντούτοις, ο πρωθυπουργός έκρινε ότι δεν υπήρχε λόγος για περαιτέρω αναμονή των ανακοινώσεων, αφού οι αποφάσεις του είχαν οριστικοποιηθεί. 

protothema

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά