Συμβαίνει τώρα: Φωτιά στην κουζίνα της Λέσχης Αξιωματικών Ρόδου

 Υπό πλήρη έλεγχο έθεσαν οι πυροσβέστες της Π.Υ. Ρόδου, τη φωτιά που ξέσπασε απόψε στις 22:20 στην κουζίνα της Λέσχης Αξιωματικών της 95 ΑΔΤΕ στο κέντρο της πόλης.

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά το εσωτερικό της Λέσχης γέμισε με καπνό. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί και οπλίτες αντέδρασαν με υποδειγματική ψυχραιμία και δεν υπήρξαν προβλήματα.

Έγινε άμεσα εκκένωση του κτιρίου. Στο σημείο έσπευσαν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (η ΠΥ Ρόδου στεγάζεται σε απόσταση 100 μέτρων από το κτίριο) δύο πυροσβεστικά οχήματα με 6 άνδρες, που σε ελάχιστα λεπτά έθεσαν την κατάσταση υπό πλήρη έλεγχο.

 

 


rodiaki

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά