Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των μεταθέσεων του προσωπικού του ΠΝ διέπονται, κατά προτεραιότητα, από υπηρεσιακά κριτήρια




Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές κ.κ.Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης με θέμα «Ελλείψεις τεχνολόγων στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθήνας», σας γνωρίζονται τα ακόλουθα:


 Οι μεταθέσεις και οι τοποθετήσεις του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) ρυθμίζονται από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, το οποίο τηρείται απαρέγκλιτα. Περαιτέρω, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των μεταθέσεων του προσωπικού του ΠΝ διέπονται, κατά προτεραιότητα, από υπηρεσιακά κριτήρια με αντικειμενικό σκοπό την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών και την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των Πολεμικών Πλοίων και Υπηρεσιών του. 


Τέλος σας ενημερώνουμε ότι το σύνολο του υπηρετούντος υγειονομικού προσωπικού ειδικότητας Βοηθού Ακτινολογικού Εργαστηρίου (Β/ΑΚΤ) του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ), υπερκαλύπτει τις προβλεπόμενες οργανικές θέσεις, σύμφωνα με τους εγκεκριμένους και ισχύοντες Πίνακες Οργάνωσης και Υλικού του ΝΝΑ, ενώ κατά τις προβλεπόμενες διατάξεις, το προσωπικό της συγκεκριμένης ειδικότητας, εκτελεί 24ώρες υπηρεσίες στο Ακτινολογικό Τμήμα του εν λόγω νοσοκομείου. 


ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑ 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά