Η Σακελλαροπούλου με τον Α/ΓΕΕΘΑ στο εμβολιαστικό κέντρο

 

ΕΛΛΑΔΑ© CNN.gr ΕΛΛΑΔΑ

«Η πανδημία συνεχίζεται, και ο εμβολιασμός είναι αυτή τη στιγμή η μόνη λύση που έχουμε όλοι για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα» τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά την επίσκεψή της στο εμβολιαστικό κέντρο στον δήμο Ελληνικού που τίθεται σε λειτουργία αύριο, Πέμπτη, 1η Απριλίου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε «δώρο προς τον άνθρωπο» το εμβόλιο, σημειώνοντας παράλληλα πως όλοι μας πρέπει «να έχουμε συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στους συμπολίτες μας, σε αυτούς που κινδυνεύουν εξαιτίας της δικής μας απροσεξίας ή εγωιστικής στάσης απέναντι στο ζήτημα αυτό».

Η κ. Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψή της στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ελληνικό (Κέντρο Ξιφασκίας) ξεναγήθηκε στους χώρους που θα αρχίσουν να λειτουργούν από αύριο, 1η Απριλίου, με την ενεργοποίηση 24 εμβολιαστικών κέντρων.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης ΚρίσεωνΝίκος Χαρδαλιάς, καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Η συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δίνει αυτό το πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η πανδημία συνεχίζεται, κι ο εμβολιασμός είναι αυτή τη στιγμή η μόνη λύση που έχουμε όλοι για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Είναι πολύ σημαντικό, εν όψει και της πρόθεσης που εκδηλώνουν οι συμπατριώτες μας να εμβολιαστούν όσο γίνεται συντομότερα, να τους παράσχουμε αυτήν τη δυνατότητα» ανέφερε στη δήλωσή της η κυρία Σακελλαροπούλου.

«Είναι κι ένα μήνυμα αλληλεγγύης κι ευθύνης αυτή η διάθεση για εμβολιασμό, απέναντι σε όσους δίστασαν ή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν στην πρώτη φάση. Το εμβόλιο είναι δώρο προς τον άνθρωπο σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας και πρέπει όλοι να έχουμε συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στους συμπολίτες μας, σε αυτούς που κινδυνεύουν εξαιτίας της δικής μας απροσεξίας ή εγωιστικής στάσης απέναντι στο ζήτημα αυτό» συνέχισε.

«Νομίζω ότι το τεχνικό μέρος, το λειτουργικό μέρος, έχει επιτευχθεί σε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Εύχομαι να έρχονται και με πολύ πιο ικανοποιητική ροή οι ποσότητες εμβολίων στο επόμενο διάστημα, ώστε να πετύχουμε αυτό το τείχος ανοσίας του πληθυσμού που θέλουμε και να πάρουμε όλοι πίσω τις ζωές μας» υπογράμμισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.m

«Θα ήθελα και πάλι να συγχαρώ τις Ένοπλες Δυνάμεις και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για αυτήν τη συνεργασία, και όλους όσους συνέβαλαν. Και βέβαια όλο το προσωπικό, παράλληλα με όλους τους ήρωες γιατρούς και υγειονομικούς, που δίνουν τη μάχη αυτήν τη στιγμή στα νοσοκομεία και στα υγειονομικά κέντρα της χώρας» κατέληξε η κ. Σακελλαροπούλου.

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά