Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας συναντήθηκε με τον νέο διοικητή ΔΙΚΕ


Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα επισκέφθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη, σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου, ο νέος διοικητής ΔΙΚΕ (IV ΜΠ) “Πελοπόννησος” υποστράτηγος Λεωνίδας Γιοβάνης.

Στην διάρκεια της συνάντησης, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον υποστράτηγο σχετικά με το έργο συντήρησης των περίπου 40 αναθηματικών μνημείων που βρίσκονται στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες, το οποίο έχει αναλάβει η Περιφέρεια στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογράψει με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης συζήτησε με τον ανώτατο στρατιωτικό το θέμα της ανασυγκρότησης των αποθηκών Πολιτικής Προστασίας και στο πλαίσιο αυτό εξετάστηκε η δυνατότητα να γίνει εκπαίδευση από άνδρες των ενόπλων δυνάμεων προς τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας για τον τρόπο ανάπτυξης σκηνών εκστρατείας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά