25η Μαρτίου 1821: Το μήνυμα του πιλότου της ομάδας "Ζευς" - "Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές"



Τα μαχητικά που πετούν συνεχώς πάνω από τον αττικό ουρανό EUROKINISSI





Μία πολύ δυνατή στιγμή από αέρος προσέφερε ο σμηναγός Δημήτρης Βολακάκης, ο αρχαιότερος της ομάδας "Ζευς" των F-16 από τη Μοίρα 343 στη Σούδα, της 115 Πτέρυγας Μάχης, ο οποίος έστειλε μήνυμα ελπίδας από τους αιθέρες με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και την 25η Μαρτίου του 1821.



Ο σμηναγός και επικεφαλής του πρώτου σχηματισμού από τέσσερα F-16 που πέταξαν πάνω από το Σύνταγμα έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, ενότητας και ασφάλειας από αέρος, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Στέλνουμε μήνυμα περηφάνειας και σιγουριάς και είμαστε ασπίδα για κάθε γωνιά του τόπου μας. Τιμούμε τα 200 χρόνια του 1821. Κρατάμε γερά την σκυτάλη του εθνικού χρέους. Ασπίδα η γαλανόλευκη για κάθε γωνιά του τόπου μας. Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές. Χρόνια πολλά πατρίδα, χρόνια πολλά Έλληνες παντού στον κόσμο".


25η Μαρτίου 1821: Το μήνυμα του πιλότου της ομάδας 'Ζευς' - 'Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές' - Κοινωνία | News 24/7

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά