Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του ΤΕΘΑ υπέρ και Μετοχικού Ταμείου Στρατού

 




ΠΡΟΣ     ΤΕΘΑ (Ταμείο Εθνικής Άμυνας)

                  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ)

                  Βουλευτές Ηπείρου

                  

ΘΕΜΑ  Αξιοποίηση ακινήτων ΤΕΘΑ υπέρ Μετοχικού Ταμείου Στρατού

 

                  

                      

             Είναι σε όλους γνωστό αλλά και βίωμα ότι τα προηγούμενα έτη η  δυσμενής δημοσιονομική κατάσταση της χώρας μας έχει φέρει όλους τους Έλληνες σε δύσκολη αλλά και πολλές φορές σε μη αντιμετωπίσιμη οικονομική κατάσταση. Μέσα σε όλη αυτήν την πραγματικά αρνητική οικονομική κατάσταση μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το αν θα αποτιμηθεί και στην συνέχεια θα αξιοποιηθεί η στρατιωτική ακίνητη περιουσία που διαχειρίζεται το ΤΕΘΑ ενώ μέρος της αξιοποίησης αυτής θα μπορούσε να στηρίξει και το  Μετοχικό Ταμείο Στρατού , μέτοχοι του οποίου είναι  οι Στρατιωτικοί μέλη μας, πρόταση που θα περιληφθεί μαζί με άλλες  στην συγκεντρωτική πρόταση  της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου για ενίσχυση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.

              Στην Ήπειρο πολλά από τα στρατιωτικά ακίνητα ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ βρίσκονται σε περιοχές με μεγάλη οικονομική αξία, καθότι πολλά από αυτά βρίσκονται σε παραθαλάσσιες περιοχές του Ν. Θεσπρωτίας και του Ν. Πρέβεζας αλλά και εντός και πέριξ των μεγάλων πόλεων της Ηπείρου.

                Κατόπιν των παραπάνω αιτούμαστε τα εξής:

           - Να μας γνωρίσετε εάν έχετε προβεί σε ενέργειες αποτίμησης και αξιοποίησης των υπόψη ακινήτων της Ηπείρου .

           - Ποιο το ετήσιο ποσό που λαμβάνει το ΤΕΘΑ από την αξιοποίηση των παραπάνω ακινήτων και  ποια τα ποσά που λαμβάνει το Μετοχικό Ταμείο Στρατού .

 - Ποια είναι η θέση της διοίκησης του ΤΕΘΑ στην πρόταση της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου για αξιοποίηση μέρους της ακίνητης περιουσίας υπέρ του ΜΤΣ .

  Οι Βουλευτές Ηπείρου στους οποίους κοινοποιείται το παρόν έγγραφο παρακαλούνται όπως αναδείξουν το υπόψη θέμα έτσι ώστε να υποβοηθηθεί το έργο του ΤΕΘΑ προς όφελος του ΜΤΣ και των Στρατιωτικών μετόχων του.

                H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) παρακαλείται για την ενημέρωσή της και  για τις δικές της  ενέργειες.

            

                                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Αν.Γεν. Γραμματέας

 

                     Παππάς Βασίλειος

                      Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

6974795605

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά