Διαδικτυακή Εκδήλωση για την Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης με συμμετοχή του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής συνδιοργάνωσε με τη Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κ. Έλενα Ράπτη διαδικτυακή εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων στο επίκαιρο ζήτημα πρόληψης της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Μετά την έναρξη από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, τον λόγο πήρε η κ. Έλενα Ράπτη, Συντονίστρια του προγράμματος «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στην Ελλάδα. Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση της κ. Σοφίας Κουσίδου, Προϊσταμένης της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι Διευθύντριες των Βρεφονηπιακών Σταθμών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες συμμετείχαν στη διαδικτυακή συζήτηση.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά