Αναβολή Διοργάνωσης Ημερίδας της Ψυχιατρικής Κλινικής του 251ΓΝΑ με θέμα «Η Δύναμη των Αγωνιστών»


 Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω των δεδομένων τρεχουσών έκτακτων αλλαγών και ένταξης του 251 ΓΝΑ στην υγειονομική υποστήριξη του ΕΣΥ, δεν δύναται να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη Ημερίδα της Ψυχιατρικής Κλινικής με θέμα “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ” την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, λόγω αδυναμίας τεχνικής κάλυψής της.

Εκτιμώντας σε βάθος την ευρεία αποδοχή του εν λόγω εγχειρήματος και συνεχίζοντας απρόσκοπτα την παροχή νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης προς όλους τους δικαιούχους της, η Ψυχιατρική Κλινική αναβάλλει την εν λόγω Ημερίδα δεσμευόμενη για τον επαναπρογραμματισμό της, όταν οι υλικοτεχνικές συνθήκες το καταστήσουν εφικτό.

 

Διοργάνωση Ημερίδας της Ψυχιατρικής Κλινικής του 251ΓΝΑ με θέμα «Η Δύναμη των Αγωνιστών»

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά