Π.Ο.Ε.Σ. - 25η Μαρτίου 1821: Χρόνια Πολλά Ελληνίδες, Χρόνια Πολλά Έλληνες

 

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
TYPOGRAPHY

Κάτω από εντελώς διαφορετικές και πρωτόγνωρες για όλη την ανθρωπότητα συνθήκες, σήμερα, 25η Μαρτίου 2021, καλούμαστε όλες και όλοι μας να εορτάσουμε την εθνική μας επέτειο, με μια διαχρονική υπενθύμιση: ότι η ενότητα και η ομοψυχία υπήρξαν πάντα τα όπλα του Ελληνισμού.

Την 25η Μαρτίου 1821, οι υπόδουλοι ραγιάδες ύψωσαν τη σημαία της επανάστασης. Την 25η Μαρτίου κάθε έτους Ελληνίδες και Έλληνες υψώνουν τη σημαία ψηλά, για να κυματίζει για ένα μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Κρατάμε βαθιά μέσα στην καρδιά μας τα μηνύματα της επανάστασης. Τα μεταφέρουμε από γενιά σε γενιά.

Σήμερα όλες και όλοι μας δίνουμε έναν ασύμμετρο αγώνα ενάντια σε έναν αόρατο εχθρό. Το ανθρώπινο γένος, ενωμένο και δυνατό θα νικήσει.

Χρόνια Πολλά Ελληνίδες! - Χρόνια πολλά Έλληνες!

Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821. Ζήτω οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά