Στεφανής: η λειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων του 424 ΓΣΝΕ ουδέποτε ανεστάλη

 





 Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Μπούμπας με θέμα «Αδυναμία ολικής προσπέλασης των δομών Πρωτοβάθμιας φροντίδας για τους στρατιωτικούς του Νομού Σερρών», σας γνωρίζονται τα ακόλουθα:

 Κατ’ αρχάς, η λειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων του 424 ΓΣΝΕ ουδέποτε ανεστάλη. Ειδικότερα, σας γνωρίζουμε ότι η λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων όλων των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, άρα και του 424 ΓΣΝΕ, τροποποιήθηκε, με αύξηση κατά 30% της χρονικής διάρκειας των ραντεβού εξέτασης, ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος μεταξύ των ραντεβού, με σκοπό να εξασφαλίζεται ο κατάλληλος αερισμός, ο επιμελής καθαρισμός των επιφανειών των χώρων εξέτασης και η αποφυγή συγχρωτισμού στους χώρους αναμονής, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης, χωρίς όμως να τροποποιηθεί το ωράριο λειτουργίας τους. 

Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων παρέχεται πλήρης υγειονομική κάλυψη και παρακολούθηση, όπως προβλέπεται από τα ισχύοντα θεσμικά κείμενα, μέσω όλων των υφισταμένων βαθμίδων δομών υγείας και των τριών Κλάδων. 

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά