Διεξαγωγή Αθλητικής Εκδήλωσης Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα

Διεξαγωγή Αθλητικής Εκδήλωσης Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο “Απ. Νικολαίδης” (Παναθηναικού-Λεωφόρος Αλεξάνδρας) στην Αθήνα, ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ ομάδας της Ζ’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ’ ΜΑΚ) και ομάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Στην ομάδα του ΠΣΑΠ θα συμμετέχουν και παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, μέλη της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 (EURO 2004).
Ο αγώνας αποτελεί πρωτοβουλία στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.
Παράλληλα, στις θύρες εισόδου του γηπέδου θα υπάρχουν διαφανή κυτία, τα οποία θα φέρουν το σύμβολο του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», για την προαιρετική προσφορά χρημάτων, και το ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί αποκλειστικά για την υποστήριξη των δράσεων του εν λόγω οργανισμού.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου