Μάχη για την ΕΑΑΣ Λάρισας...με πολιτικά ξίφη


IMG_0451

«Χτυπιέται» απο παντού η Προεδρία του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Λάρισας 24 μόλις ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία Υποβολής Αναφορών για τον Διορισμό του Τοπικού Συμβουλίου !
Δύο Απόστρατοι Αξιωματικοί ,Υποψήφιοι Βουλευτές και ένας Στρατηγός είναι μέχρι στιγμής τουλάχιστον ,οι ενδιαφερόμενοι για την Προεδρία της ΕΑΑΣ Λάρισας …Αν και αισθητή είναι  η απουσία του Στρατηγού Τσιρώνη μέχρι τώρα  Προέδρου της ΕΑΑΣ!
Το Βαρύ Πυροβολικό αν και Πεζός ο ίδιος Κατεβάζει ώς συμβούλους  ο Στρατηγός ε.α Βλάχος  Κωσταντίνος μαζί του , ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις το διορισμό και την ψήφο του 11μελούς Συμβουλίου της ΕΑΑΣ !
Να σημειωθεί οτι στα Τοπικά Παραρτήματα τα Συμβούλια τοποθετούνται-διορίζονται  και δεν εκλέγονται όπως στο Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ…Το Γιατί θα το αναλύσουμε κάποια άλλη φορά !
Επόμενος διεκδικητής είναι ο Συνταγματάρχης (ΤΧ) Παπαπαρίσης Απόστολος που κατεβαίνει έχοντας μαζί του Εμπειρία και  την ίδια παλιά φουρνιά συμβούλων  που είχε ώς Πρόεδρος πριν από τρία (3) και έχοντας στο Βιογραφικό του & την εμπλοκή του στα Πολιτικά δρώμενα του Νομού ‘ως Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ!
Στην Μάχη για πρώτη φορά ρίχνεται και ο νεώτερος των τριών Αντισυνταγματάρχης (ΤΘ) Γατής Σταύρος με ένα Επιτελείο Συμβούλων με δυναμισμό και  όρεξη για δουλειά που προέρχεται απο την  Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ)…Έχοντας και αυτός στο Βιογραφικό του την εμπλοκή του στα Πολιτικά δρώμενα του Νομού ως Υποψήφιος βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ
Σίγουρα η Επιτροπή που έχει την Αποστολή των Βιογραφικών έχει δύσκολο έργο …Ο Βαθμός του Αποστράτου ,όπως μας έδειξε το πρόσφατο παρελθόν στο διορισμό δεν παίζει και τόσο σημαντικό λόγο!
Θα είμαστε σε Αναμονή αφού ευχηθούμε καλή επιτυχία σε Όλους τους Συμμετέχοντες !
Τα μέλη της ΕΑΑΣ Λάρισας για διορισμό στο ΤΣ/ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, για την περίοδο 2017-2020, υπέβαλλαν αναφορές τα παρακάτω μέλη:
1. Αντγος (ΠΖ) ε.α Βλάχος Κων/νος, Πρόεδρος.  μέλη (Σβερώνης-Ασμίνης-Μαλισόβας-Στέφος)
2. Υπτγος (ΠΖ) ε.α. Σβερώνης Χρήστος, Αντιπρόεδρος.
3. Υπτγος (ΠΖ) ε.α. Ασμίνης Γεώργιος, Μέλος.
4. Ταξχος(ΕΜ)ε.α. Χυτούδης Νικόλαος, Αντιπρόεδρος.
5. Ταξχος (ΠΖ) ε.α. Μαλισόβας Χρήστος, Μέλος.
6. Σχης(ΤΧ) ε.α. Παπαπαρίσης Απόστολος, Πρόεδρος.
7. Σχης (ΔΥ)ε.α. Φλούδας Ηλίας,Αντιπρόεδρος και Μέλος.
8. Ανχης(ΠΒ)ε.α. Στεφανούλης Γεώργιος,Αντιπρόεδρος και Μέλος.
9. Αχης(ΔΒ)ε.α. Ανατολιώτης Δημήτριος,Αντιπρόεδρος.
10. Ανχης (ΤΘ)ε.α. Γατής Σταύρος, Πρόεδρος.  μέλη οι (Στεφανούλης-Ανατολιώτης-Καλαμιώτης)
11. Τχης(ΠΒ)ε.α. Καλαμιώτης Βασίλειος,Αντιπρόεδρος και Μέλος.
12. Λγος(ΠΒ)ε.α. Στέφος Γεώργιος, Μέλος.
13. Λγος (Ο)ε.α. Νατσιούλας Ηλίας,Αντιπρόεδρος και Μέλος*
14. Τχης (ΤΧ) Μανώλης Κων/νος, Αντιπρόεδρος και Μέλος.
15. Λγος (ΠΖ) Πιπερτζή Γαλήνη, Μέλος.
*Ειδική μνεία στον Λγος (Ο)ε.α. Νατσιούλα Ηλία ,έναν άνθρωπο που γνωρίζει τα Οικονομικά των Αποστράτων καλύτερα  και απο το ΥΠ.ΟΙΚ
veteranos.gr
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου