¨¨Μικρό καλάθ騨 κρατούν πια οι ενώσεις...

.. ως προς την ΠΟΕΣ.

Κάτι περίεργο συμβαίνει και εξαφανίζονται οι δραστηριότητες τους και από ότι συζητάμε με κάποιους αρχίζουν πια να είναι επιφυλακτικοί.

Βέβαια η ΠΟΜΕΝΣ κερδίζει έδαφος και αυτή τη φορά θέλει γραφείο στο ΥΠΕΘΑ και λογικό είναι να θέλει και αυτή τα νόμιμα όπως η ΠΟΕΣ.

Οι δε στρατιωτικοι που δεν ανήκουν σε καμία ένωση , σε κανένα σύνδεσμό φαίνεται να το απολαμβάνουν το σκηνικό διότι δεν έχουν πεισθεί από κανένα για τα κίνητρα τους

Κάποιοι άλλοι που δεν πίστεψαν στην ΠΟΕΣ αυτή τη φορά έχοντας ερευνήσει το περιβάλλον της ΠΟΜΕΝΣ έχουν πάρει θέση μαζί της.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου