Λαθραία καύσιμα «πίσω» από πτώσεις στρατιωτικών ελικοπτέρων

Λαθραία καύσιμα αμφιβόλου ποιότητας που διοχετεύονται στις Ένοπλες Δυνάμεις με πτώσεις ελικοπτέρων συνέδεσε ο κ. Γιώργος Σούρλας κατά την κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την Υγεία.
Λαθραία καύσιμα «πίσω» από πτώσεις στρατιωτικών ελικοπτέρων «βλέπει» ο πρώην γ.γ. Διαφάνειας
Ο πρώην γενικός γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης που ασχολήθηκε συστηματικά με την λαθρεμπορία καυσίμων στον στρατό εμφανίστηκε απογοητευμένος για τις ενέργειες που έχουν γίνει έως σήμερα από την στρατιωτική δικαιοσύνη ενώ υπογράμμισε πως πριν από λίγες ημέρες έστειλε νέα επιστολή προς υπουργούς και βουλευτές επισημαίνοντάς τους πως «… το λαθρεμπόριο συνεχίζει να καλπάζει».
«Απευθύνθηκα στην τακτική δικαιοσύνη με στοιχεία και τα διαβίβαζαν στην στρατιωτική και εκεί μου έλεγχαν ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε την νοθεία και έβαζαν τις υποθέσεις στο αρχείο ενώ εγώ τους ζητούσα να τις επιστρέψουν στην τακτική δικαιοσύνη.  Αισθάνθηκα μόνος…» είπε χαρακτηριστικά για να επαναλάβει σε άλλο σημείο «πήγαινα στην στρατιωτική δικαιοσύνη. Δεν θέλανε οι άνθρωποι. Θλίβομαι και ανησυχώ αν δεν μπορούμε να θωρακιστούμε. Βλέπουμε πτώσεις ελικοπτέρων και περίεργα πράγματα και δεν ξέρουμε ποιος είναι ο διακινητής νοθευμένων καυσίμων».

kokkinoslawfirm
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου