Δεν καταλαβαίνουν απο καύσωνα οι τεχνίτες αρμάτων του ΣτρατούΝαι! Ανήκουν και αυτοί στους ήρωες των ημερών αυτών με τις μεγάλες θερμοκρασίες σε όλη την χώρα.

Οι τεχνίτες αρμάτων και ερπυστριοφόρων του Στρατού δουλεύουν κάτω από τον καυτό ήλιο και έχουν πάντα έτοιμα άρματα και πυροβόλα...

Πότε φεύγει η ερπύστρια, πότε παθαίνουν βλάβες...

Μιλήσαμε με έναν από αυτούς και μας είπε ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα γιατί σέβονται την δουλειά τους και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι πάντα.


Έτσι είναι όμως η δουλειά τους και σίγουρα είναι άξιοι για τα έργα τους κάτω από δύσκολες κλιματικά συνθήκες, χειμώνα - καλοκαίρι!!
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου