Απόστρατος της ΠΑ ο πιλότος του ελικοπτέρου που έπεσε

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής στον υδροβιότοπο του Σχοινιά όταν ψεκαστικό ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας κατέπεσε αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
Η στιγμής της πτώσης, μάλιστα, μεταδόθηκε ζωντανά μέσω Facebook από το ένα από τα δύο θύματα, έναν φύλακα του κωπηλατοδρομίου στο Σχοινιά.
O χειριστής του μοιραίου ελικοπτέρου ήταν συνταξιούχος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας με δική του εταιρεία με ελικόπτερα, η οποία έχει έδρα στον Πειραιά.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας παρέχονται υπηρεσίες ενοικίασης, ναύλωσης αεροσκαφών, αεροψεκασμοί, συντήρηση ελικοπτέρων και μυοκτονίες.
Υπάλληλος του γραφείου που μίλησε στο protothema.gr δήλωσε σοκαρισμένη χωρίς να μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί «Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι έχει συμβεί. Είναι πάρα πολύ δύσκολες αυτές οι ώρες. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει καλά καλά τι έχει συμβεί. Ήταν έμπειρος πιλότος, χρόνια σε αυτή την δουλειά. Ήταν πιλότος συνταξιούχος της Πολεμικής αεροπορίας» είπε εμφανώς συγκινημένη στο protothema.gr.
Όλοι μιλούν για ένα έμπειρο πιλότο που λάτρευε την δουλειά του και είχε πάθος για αυτήν.

© Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά