Ιδιαίτερη προσοχή που στέλνετε τα email σας και ποιο site εμπιστεύεστε



Ύστερα από τα τόσα site που έχουν ξεφυτρώσει σε αυτόν τον χώρο οφείλουμε να σας ενημερώσουμε τα εξής μετά από επικοινωνία μας με αρμόδιους φορείς και ενώσεις δημοσιογράφων:

Υπάρχει πλήρη παρανομία στον δημοσιογραφικό χώρο μιας και τα site και blog που υπάρχουν δεν ανήκουν σε δημοσιογράφους αλλά πολίτες άλλου επαγγέλματος. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία κάλυψη ούτε από το siteblog τους είτε από τους ίδιους.

Εμπιστεύεστε μόνο δημοσιογράφους οι οποίοι σας προσφέρουν δημοσιογραφικό απόρρητο και είναι σε δημοσιογραφικές ενώσεις οι οποίοι εξασκούν μόνο το επάγγελμα του δημοσιογράφου το οποίο είναι λειτούργημα και δε μπορεί να πέφτει στα χέρια επιτήδειων προς προβολή τους.

Από αυτό συμπεραίνεται ότι να μη στέλνετε μηνύματα ή email/επιστολές σε ΜΗ δημοσιογραφικά site/blog γιατι ΔΕ σας παρέχουν δημοσιογραφική κάλυψη!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά