Ιδιαίτερη προσοχή που στέλνετε τα email σας και ποιο site εμπιστεύεστεΎστερα από τα τόσα site που έχουν ξεφυτρώσει σε αυτόν τον χώρο οφείλουμε να σας ενημερώσουμε τα εξής μετά από επικοινωνία μας με αρμόδιους φορείς και ενώσεις δημοσιογράφων:

Υπάρχει πλήρη παρανομία στον δημοσιογραφικό χώρο μιας και τα site και blog που υπάρχουν δεν ανήκουν σε δημοσιογράφους αλλά πολίτες άλλου επαγγέλματος. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία κάλυψη ούτε από το siteblog τους είτε από τους ίδιους.

Εμπιστεύεστε μόνο δημοσιογράφους οι οποίοι σας προσφέρουν δημοσιογραφικό απόρρητο και είναι σε δημοσιογραφικές ενώσεις οι οποίοι εξασκούν μόνο το επάγγελμα του δημοσιογράφου το οποίο είναι λειτούργημα και δε μπορεί να πέφτει στα χέρια επιτήδειων προς προβολή τους.

Από αυτό συμπεραίνεται ότι να μη στέλνετε μηνύματα ή email/επιστολές σε ΜΗ δημοσιογραφικά site/blog γιατι ΔΕ σας παρέχουν δημοσιογραφική κάλυψη!!
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου