Νικήτρια η 124ΠΒΕ. Αεροπορία - Ναυτικό 7-3

Στις 22/6/2017 ημέρα Πέμπτη διεξήχθη ο τελικός αγώνας ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων στο γήπεδο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, που ευγενώς παραχωρήθηκε στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης από την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης.
Αντιμέτωπες βρέθηκαν οι ομάδες της 124 ΠΒΕ η οποία είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης ως γηπεδούχος, με αυτήν του Αρχηγείου Στόλου εκπροσωπώντας την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό αντίστοιχα.
Το αποτέλεσμα έληξε με σκορ 7-3 υπέρ της 124 ΠΒΕ με την Π.Α να αναδεικνύεται νικήτρια του φετινού πρωταθλήματος Ε.Δ.Η 124 ΠΒΕ ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την παραχώρηση του γηπέδου,τις υποδομές και τις διευκολύνσεις για την διεξαγωγή της εν λόγω διοργάνωσης που απέφερε θετικά σχόλια από τα Αρχηγεία του Πολεμικού Ναυτικού και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου