Εμείς εδώ κοιτάμε τον Τούρκο στα μάτια…24ώρες στην «Πινέζα του Χάρτη»

31mk-taxiarxia-5Εμείς εδώ κοιτάμε τον Τούρκο στα μάτια … για 24ώρες το συνεργείο της ΕΡΤ-1 πέρασε και κατέγραψε εικόνες με αυτούς που φυλάνε τα σύνορα  μας στην πινέζα του Χάρτη !
15079041_1168183293270117_4975295271134405557_nΟι Άνδρες και οι Γυναίκες Παρατηρητές δεν έχουν κανένα φόβο και παρατηρούν νύχτα και μέρα δίνοντας το αίσθημα της Ασφάλειας  στους Εβρίτες πους τους χαιρετούν πηγαίνοντας να καλλιεργήσουν τα Χωράφια  τους !
‘Ίσως είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που παίρνουμε απο τους δικούς μας ανθρώπους σαν μας χαιρετούν και μας καλημερίζουν καθημερινά   δηλώνει ο Ταξίαρχος Μαρίνος Μισόκαλος  Διοικητής της 31 Μ/Κ  Ταξιαρχίας που έχει και την Ευθύνη του «ΔΕΛΤΑ»!99
24ώρες το 24ωρο Εποχούμενα Περίπολα στο Ποτάμι  με το δάκτυλο στη Σκανδάλη ,Παρατηρητές ,Ενέδρες και Στρατιωτικοί Σκύλοι δεν αφήνουν να περάσει τίποτα στον Έβρο παρά μόνο τα …Κουνούπια που είναι σαν «Στούκας» όπως παρατηρούν  και οι Οπλίτες !1
Έχουμε 220 χλμ με την Τουρκία  δηλώνει ο Στρατηγός Καμπάς διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού που δηλώνει οτι οι Θράκες έχουν μεγαλώσει με το Στρατό, ενώ δεν υπάρχει οικογένεια στη Θράκη που να μην έχει τουλάχιστον έναν δικό τους άνθρωπο Στέλεχος στο Στράτευμα !
33Ο Στρατός στη Θράκη εκτός από αίσθημα ασφάλειας παρέχει και σοβαρό κοινωνικό έργο υποστηρίζοντας πάνω απο 180 χωριά με τους Γιατρούς  και το νοσηλευτικό  προσωπικό που διαθέτει που Οργώνουν την Ορεινή Ροδόπη  ...Την ώρα που άλλοι «εκτελούν έργο»σηκώνοντας τα  τηλέφωνα στα σύνορα του Παπάγου !
Εδώ χτυπά η καρδιά της Ελλάδας  λένε οι Άνδρες του Μηχανικού του Δ’ Σ Σ που ανοίγουν δρόμους ανάμεσα απο χαράδρες και ρέματα για να μπορέσουν να φτάσουν στα σπίτια τους !!!
Ευχαριστούμε το Στρατό μας λένε οι Πομάκοι της Κοτάνης που μας έδωσε πίσω το χωριό μας ανοίγοντας το δρόμο …Όλοι συμφωνούν :Εμείς εδώ είμαστε μόνο με τον Στρατό μας !
VETERANOS
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά