Εμείς εδώ κοιτάμε τον Τούρκο στα μάτια…24ώρες στην «Πινέζα του Χάρτη»

31mk-taxiarxia-5Εμείς εδώ κοιτάμε τον Τούρκο στα μάτια … για 24ώρες το συνεργείο της ΕΡΤ-1 πέρασε και κατέγραψε εικόνες με αυτούς που φυλάνε τα σύνορα  μας στην πινέζα του Χάρτη !
15079041_1168183293270117_4975295271134405557_nΟι Άνδρες και οι Γυναίκες Παρατηρητές δεν έχουν κανένα φόβο και παρατηρούν νύχτα και μέρα δίνοντας το αίσθημα της Ασφάλειας  στους Εβρίτες πους τους χαιρετούν πηγαίνοντας να καλλιεργήσουν τα Χωράφια  τους !
‘Ίσως είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που παίρνουμε απο τους δικούς μας ανθρώπους σαν μας χαιρετούν και μας καλημερίζουν καθημερινά   δηλώνει ο Ταξίαρχος Μαρίνος Μισόκαλος  Διοικητής της 31 Μ/Κ  Ταξιαρχίας που έχει και την Ευθύνη του «ΔΕΛΤΑ»!99
24ώρες το 24ωρο Εποχούμενα Περίπολα στο Ποτάμι  με το δάκτυλο στη Σκανδάλη ,Παρατηρητές ,Ενέδρες και Στρατιωτικοί Σκύλοι δεν αφήνουν να περάσει τίποτα στον Έβρο παρά μόνο τα …Κουνούπια που είναι σαν «Στούκας» όπως παρατηρούν  και οι Οπλίτες !1
Έχουμε 220 χλμ με την Τουρκία  δηλώνει ο Στρατηγός Καμπάς διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού που δηλώνει οτι οι Θράκες έχουν μεγαλώσει με το Στρατό, ενώ δεν υπάρχει οικογένεια στη Θράκη που να μην έχει τουλάχιστον έναν δικό τους άνθρωπο Στέλεχος στο Στράτευμα !
33Ο Στρατός στη Θράκη εκτός από αίσθημα ασφάλειας παρέχει και σοβαρό κοινωνικό έργο υποστηρίζοντας πάνω απο 180 χωριά με τους Γιατρούς  και το νοσηλευτικό  προσωπικό που διαθέτει που Οργώνουν την Ορεινή Ροδόπη  ...Την ώρα που άλλοι «εκτελούν έργο»σηκώνοντας τα  τηλέφωνα στα σύνορα του Παπάγου !
Εδώ χτυπά η καρδιά της Ελλάδας  λένε οι Άνδρες του Μηχανικού του Δ’ Σ Σ που ανοίγουν δρόμους ανάμεσα απο χαράδρες και ρέματα για να μπορέσουν να φτάσουν στα σπίτια τους !!!
Ευχαριστούμε το Στρατό μας λένε οι Πομάκοι της Κοτάνης που μας έδωσε πίσω το χωριό μας ανοίγοντας το δρόμο …Όλοι συμφωνούν :Εμείς εδώ είμαστε μόνο με τον Στρατό μας !
VETERANOS
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου