Αίτηση – Δήλωση Συμμετοχής στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Αίτηση – Δήλωση Συμμετοχής

 ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΔ & ΣΑ ΣΤΟΝ 35ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ & ΣΤΟΝ 4ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ
(4th ATHENS MILITARY MARATHON)

Η παρούσα ανακοίνωση αφορά στην ενημέρωση προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που θα συμμετάσχουν στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, που θα διεξαχθεί στη διαδρομή Μαραθώνας – Παναθηναϊκό Στάδιο, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.
Όσοι συμμετάσχουν στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Δρόμο, ταυτόχρονα θα αγωνιστούν και στη διοργάνωση του 4ου  Στρατιωτικού Μαραθωνίου (4th ATHENS MILITARY MARATHON), εκκινώντας από το μπλοκ που αντιστοιχεί στις ατομικές τους επιδόσεις.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων η 30η  Ιουλίου 2017.
Ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας υποβολής των αιτήσεων μέχρι της συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου. Οι συνάδελφοι που θα υποβάλλουν τις αιτήσεις πέραν του ορίου θα βρίσκονται σε σειρά προτεραιότητας(επιλαχόντες).
Δυνατότητα υποβολής έχει το εν ενεργεία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας.
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας εγγραφής που μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link.
https://goo.gl/forms/vNQCwbSaJmnNKtdj2
Συμπληρώνοντας όλα τα πεδία και υποβάλλοντας την αίτηση δεν επιστρέφει κάποιο αποδεικτικό, πάρα μόνο η επιβεβαίωση επιτυχούς υποβολής.
Η ενημέρωση για την τελική λίστα των συμμετοχών θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου από την υπηρεσία μας και στα μέσα Σεπτεμβρίου από την διοργάνωση του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ (ΣΕΓΑΣ).
Τα νούμερα των αγωνιζομένων (BIB numbers), θα δοθούν από το περίπτερο (Νο 40) του ΑΣΑΕΔ της EXPO του Μαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί από 09 έως 11 Νοεμβρίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, επιδεικνύοντας την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.
Οι συνάδελφοι που έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής και αδυνατούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα την υπηρεσία μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση, asaed-sp@otenet.gr
Εφίσταται η προσοχή των κ. κ. συναδέλφων για την πιστή τήρηση των αναφερομένων που αφορά στη δήλωση συμμετοχής τους μέσω της υπόψη φόρμας εγγραφής, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην υπηρεσία μας, καθώς κατά τις προηγούμενες διοργανώσεις μεγάλος αριθμός στελεχών των ΕΔ δεν προσήλθαν να παραλάβουν τον αριθμό τους.
Επισημαίνεται, ότι οι δρομείς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, συμμετέχουν στον εν λόγω αγώνα, με δική τους ευθύνη, αποδεχόμενοι τα καθοριζόμενα στους κανονισμούς και στις ιατρικές οδηγίες που παρέχονται από την Οργανωτική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, όπως περιγράφονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.athensauthenticmarathon.gr  και ότι η συμμετοχή τους στον προαναφερθέν αγώνα είναι εθελοντική και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εκτέλεση υπηρεσίας.
Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω διοργάνωση, είναι να είναι υγειονομικά κατάλληλοι και προετοιμασμένοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στις συνθήκες ενός μαραθωνίου δρόμου.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά