Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να εξευτελίζει συνάδελφο !Εδώ και λίγες μέρες ακούγονται διάφορα από το στρατόπεδο ΜΠΕΛΟΥΜΠΑΣΗ στην Ρόδο.

Στελέχη αναφέρουν και παραπονούνται για την άσχημη συμπεριφορά που δέχονται από ανωτέρους μέχρι και εξευτελισμό της προσωπικότητας. Σίγουρα ακούγεται ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση θα πάει στα χέρια της δικαιοσύνης.

Βέβαια να πουμε δεν είναι κρυφό μιας και έχει φτάσει και στα αυτιά υπόλοιπων στρατοπέδων του νησιού. Όπου μας το επιβεβαίωσαν ότι ναι ακούγονται όλα αυτά.

Εδώ να ξαναπώ ότι δεν πρέπει όλα αυτά να φτάνουν πουθενά, να λύνονται εσωτερικά και να υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον συνάδελφο, σε ένα νησί τέτοιο το οποίο οι στρατιωτικοί δίνουν 100% του εαυτού τους μιας και είναι δίπλα στην Τουρκία.

Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να βρίζει τον άλλον, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να εξευτελίζει τον άλλον!!
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου