Φρ.Φραγκούλης: Με ποιους θα είναι η Ελλάδα στον επικείμενο πόλεμο;

Ελληνικός ΣτρατόςΜία δήλωση που θα συζητηθεί

Δήλωση-«φωτιά» για τον ρόλο της Ελλάδας στις ευρύτερες γεωπολιτικές ανακατατάξεις σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη έκανε ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης.

Ο ίδιος δεν απέκλεισε την διεξαγωγή πολεμικής αναμέτρησης ανάμεσα στους ευρύτερους πόλους που σχηματίζονται παγκόσμια, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του για την στάση που θα κρατήσει η Ελλάδα.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:«Η Ελλάδα έχει να επιλέξει μεταξύ του υπό διαμόρφωση πανίσχυρου άξονα ΗΠΑ-Βρετανίας-Ρωσίας-Ισραήλ, που θα κυβερνήσει τον κόσμο τον 21ο αιώνα, και στον οποίο θα προσχωρήσει σύντομα και η Γαλλία, και της συρρικνούμενης θλιβερής και υφεσιακής γερμανοκρατούμενης Μεσευρώπης, που “ψήνει στον φούρνο μικροκυμάτων” τα εναπομείναντα μέλη-αποικίες της. Από την μία πλευρά οι Δυνάμεις του Ναυαρίνου, που μας έκαναν κράτος, από την άλλη οι δυνάμεις που μας υποδούλωσαν και μας κατέστρεψαν στην Κατοχή και στην εποχή του Μνημονίου. Διαλέγουμε και παίρνουμε».el.gr

https://www.diadrastika.com/


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου