Τούρκος αξιωματικός βρέθηκε λιπόθυμος στον Τύρναβο


Τούρκος αξιωματικός βρέθηκε λιπόθυμος στον Τύρναβο
(φωτο αρχείου)
Μια περίεργη υπόθεση εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στον Τύρναβο, στο στρατηγείο της SEEBRIG (Πολυεθνικής Ειρηνευτικής Δύναμης Νοτιοανατολικής Ευρώπης), με »πρωταγωνιστή» έναν Τούρκο Ταγματάρχη που βρέθηκε ημιθανής από Έλληνα συνάδελφό του.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Τούρκος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ κάποιες πληροφορίες τον θέλουν να μην τήρησε ακριβώς την νηστεία του Ραμαζανιού.
Σημειώνεται ότι το SEEBRIG στον Τύρναβο της Λάρισας είχε θεωρηθεί από το καθεστώς Ερντογάν ως «φωλιά γκιουλενιστών» και είχαν γίνει εκκαθαριστικές επιχειρήσεις μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος.
Ο Τούρκος διοικητής, ταξίαρχος Νουμάν Γεντιγιλντίζ μερικές μέρες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στις 27 Ιουλίου απομακρύνθηκε ξαφνικά, έναν χρόνο πριν λήξει η διετής θητεία του, ως «γκιουλενιστής», ωστόσο δεν έσπευσε να επιστρέψει στην Τουρκία όπως του ζητήθηκε και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.
ΠΗΓΗ: newpost.gr
astratv
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου