Εκδήλωση για τα 70 Χρόνια Λειτουργίας του Γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδος-ΗΠΑ

Εκδήλωση για τα 70 Χρόνια Λειτουργίας του Γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδος-ΗΠΑ

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, εκδήλωση για τον εορτασμό των 70 χρόνων λειτουργίας του Γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδος-ΗΠΑ (Office of Defence Cooperation-ODC).
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και στο Πολεμικό Μουσείο περιελάμβανε:
  • Επίδειξη εκθεμάτων και στατικής φωτογραφικής έκθεσης.
  • Παρουσιάσεις από τα ΓΕΣ,ΓΕΝ,ΓΕΑ και το ODC.
Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος ενώ παρέστη και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας. Επίσης, χαιρετισμό απεύθυνε, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Πρέσβυς των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Geoffrey R. Pyatt, και ο Deputy Commander EUCOM, Lt. General Timothy M. Ray ενώ παρέστησαν, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, αντιπροσωπείες των Ενόπλων Δυνάμεων και πλήθος προσκεκλημένων.


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου