13η Σύσκεψη της Μικτής Επιτροπής Αμυντικο-Τεχνικής Συνεργασίας Ελλάδας - Ρωσίας

13η Σύσκεψη της Μικτής Επιτροπής Αμυντικο-Τεχνικής Συνεργασίας Ελλάδας - Ρωσίας

Την 7 έως και 9 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε η 13 Σύσκεψη της Μικτής Επιτροπής Αμυντικο-Τεχνικής συνεργασίας Ελλάδας - Ρωσίας στα Χανιά.
Στην εν λόγω σύσκεψη από ελληνικής πλευράς συμμετείχε αντιπροσωπεία της ΓΔΑΕΕ με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή κ. Κυριάκο Κυριακίδη (Αντιναύαρχο ε.α.) και από τη ρωσική πλευρά αντιπροσωπεία της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αμυντικο-Τεχνικής Συνεργασίας με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της κ. Dmitry Shugaev. Επιπλέον συμμετείχαν ο  κ. Igor Nagorny  Υποδιευθυντής του Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής της Προεδρίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και ο κ. Alexandr Mikheev Γενικός Διευθυντής της κρατικής εταιρείας Rosoboronexport.
Η σύσκεψη έγινε στο πλαίσιο συνέχισης και ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο χωρών στον Αμυντικο-Τεχνικό Τομέα.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά