13η Σύσκεψη της Μικτής Επιτροπής Αμυντικο-Τεχνικής Συνεργασίας Ελλάδας - Ρωσίας

13η Σύσκεψη της Μικτής Επιτροπής Αμυντικο-Τεχνικής Συνεργασίας Ελλάδας - Ρωσίας

Την 7 έως και 9 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε η 13 Σύσκεψη της Μικτής Επιτροπής Αμυντικο-Τεχνικής συνεργασίας Ελλάδας - Ρωσίας στα Χανιά.
Στην εν λόγω σύσκεψη από ελληνικής πλευράς συμμετείχε αντιπροσωπεία της ΓΔΑΕΕ με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή κ. Κυριάκο Κυριακίδη (Αντιναύαρχο ε.α.) και από τη ρωσική πλευρά αντιπροσωπεία της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αμυντικο-Τεχνικής Συνεργασίας με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της κ. Dmitry Shugaev. Επιπλέον συμμετείχαν ο  κ. Igor Nagorny  Υποδιευθυντής του Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής της Προεδρίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και ο κ. Alexandr Mikheev Γενικός Διευθυντής της κρατικής εταιρείας Rosoboronexport.
Η σύσκεψη έγινε στο πλαίσιο συνέχισης και ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο χωρών στον Αμυντικο-Τεχνικό Τομέα.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου