ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

  Σύμφωνα με πληροφορίες την Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου 2022 θα επισκεφτεί την πόλη της Καλαμάτας και θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την μεγάλη εορτή της πολιούχου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας της Παναγίας της Υπαπαντής ο Μεσσήνιος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος  Χαράλαμπος  Λαλούσης, ο οποίος  θα συνοδευται από ανώτατους Αξιωματικούς.

          Μετά τις εκδηλώσεις της εορτής την ίδια ημέρα θα επισκεφτεί το κτήριο της παλαιάς Λέσχης της Φρουράς Καλαμάτας, που τα τελευταία χρόνια ανακατασκευάζεται και θα λειτουργήσει ως ξενώνες για την φιλοξενία στελεχών του Στρατού Ξηράς, που θα επισκέπτονται την μεσσηνιακή πρωτεύουσα. 

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΑΛΟΥΣΗ Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (platy-kalamatas-messinias.gr)


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά