Στο Κίεβο μπήκαν οι Ρώσοι - Δραματικές εξελίξεις

 

Στο Κίεβο μπήκαν οι Ρώσοι - Δραματικές εξελίξεις© naftemporiki.gr Στο Κίεβο μπήκαν οι Ρώσοι - Δραματικές εξελίξεις

 Στο βόρειο Κίεβο και συγκεκριμένα στην περιοχήΌμπολον, που απέχει περίπου 9χιλιομετρα από το κέντρο της πόλης και τα κυβερνητικά κτίρια, έφτασαν τα ρωσικά στρατεύματα. 

 Ο ρωσικός στρατός προελαύνει με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ό,τι αρχικά υπολογιζόταν, με αποτέλεσμα ο Ουκρανόςυπουργός Άμυνας να καλεί τους πολίτες να ετοιμάζουν... βόμβες μολότοφ. 

 «Προτρέπουμε τους πολίτες να μας ενημερώσουν για κινήσεις στρατευμάτων,  να φτιάξουν μολότοφ και να εξουδετερώσουν τον εχθρό  », αναφέρει η σελίδα του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας στο Facebook. 

 Παράλληλα μοιράζονται Καλάσνικοφ και άλλα όπλα σε όους θέλουν να υπεραπιστούν την πατρίδα τους,όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα.    Πυροβολισμοί έχουν ήδη ακουστεί στο κέντρο της πόλης, αν και δεν είναι σαφής η προέλευσή τους.     

 Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του BBC Oυκρανός βουλευτής σχολίαζε πως και ο ίδιος είναι έτοιμος να πάρει στα χέρια του το Καλάσνικοφ για να υπερασπιστεί την πατρίδα του. 

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά