Το επόμενο δίμηνο θα λειτουργήσει εξωτερικο γυναικολογικο ιατρείο στο ΝΝΣ

 
Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές της κοινοποίησης, με θέμα «Δημιουργία γυναικολογικού ιατρείου στο Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας (ΝΝΣ)», σας γνωρίζω τα ακόλουθα: 

Κατ’ αρχάς, μέχρι σήμερα, όλα τα επείγοντα γυναικολογικά περιστατικά αντιμετωπίζονται, σε πρώτο βαθμό, στο εφημερείο του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας (ΝΝΣ), όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα επείγοντα χειρουργικά περιστατικά, και αναλόγως της βαρύτητάς τους διακομίζονται για περαιτέρω νοσηλεία στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ).

 Σε κάθε περίπτωση, το γυναικείο στρατιωτικό προσωπικό καλύπτεται, σε επίπεδο προληπτικών γυναικολογικών εξετάσεων, από το εξωτερικό γυναικολογικό ιατρείο του ΝΝΑ, κατά προτεραιότητα και χωρίς αναμονές. 

Τέλος, πέραν των παραπάνω, σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αναβάθμισης των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών στις Ένοπλες Δυνάμεις, σχεδιάζεται εντός του επόμενου διμήνου η λειτουργία εξωτερικού γυναικολογικού ιατρείου στο ΝΝΣ, λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες υποδομές και τον απαιτούμενο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. 


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά