Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) - HYBRID "International Conference on Planning, Challenges of Disaster Management & Resilience"

 


Το 3ήμερο 11-13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το Υβριδικό Διεθνές Συνέδριο για τον Σχεδιασμό, τις Προκλήσεις της Διαχείρισης Καταστροφών και την Ανθεκτικότητα 

HYBRID "International Conference on Planning, Challenges of Disaster Management & Resilience",

που διοργανώσε  το Τμήμα Χημείας του  International Hellenic University/Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος  στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων - Serafio City of Athens.

Ένα συνέδριο με εισηγητές εξέχουσες προσωπικότητες

στον τομέα της Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών προερχόμενες από την Ελληνική και Διεθνή Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου(Σ.Ε.Π.) εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Εφ Τχη (ΠΖ-ΕΔ) 

κ. Καρυώτη Γεώργιο,  με τον ίδιο να αποκομίζει εμπειρίες και γνώσεις για το άμεσο μέλλον σε  θέματα που άπτονται στην Διαχείριση Κρίσεων και Καταστροφών αλλά και γενικά στα θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτού του τόσου σημαντικού συνεδρίου.
 Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά