Κλείνει το Βόσπορο για τα ρωσικά πολεμικά η Τουρκία

 

Κλείνει το Βόσπορο για τα ρωσικά πολεμικά η Τουρκία© Shutterstock Κλείνει το Βόσπορο για τα ρωσικά πολεμικά η Τουρκία

Η Τουρκία θα μπλοκάρει την διέλευση ρωσικών πολεμικών πλοίων από το Βόσπορο, σύμφωνα με τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelenskiy.

Σε ανάρτησή του στο Twitter o Zelenskiy έγγραψε ότι ευχαριστεί τον Ερντογάν και τον λαό της Τουρκίας για τη στήριξη που παρέχει και ότι η απαγόρευση διέλευσης ρωσικών πολεμικών από τα στενά είναι εξαιρετικά σημαντική.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Τουρκία δεν είχε πάρει ξεκάθαρη θέση για το θέμα υποστηρίζοντας ότι ακόμα και εάν επιβάλει απαγόρευση δεν μπορεί να σταματήσει τη διέλευση πλοίων που επιστρέφουν στις βάσεις τους.

I thank my friend Mr. President of 🇹🇷 @RTErdogan and the people of 🇹🇷 for their strong support. The ban on the passage of 🇷🇺 warships to the Black Sea and significant military and humanitarian support for 🇺🇦 are extremely important today. The people of 🇺🇦 will never forget that!

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά