ΥΠΕΘΑ: Οι θέσεις σε φορείς του που θα καλυφθούν από άτομα με αναπηρία τουλάχιστον 50%

© naftemporiki.gr ΥΠΕΘΑ: 
Οι θέσεις σε φορείς του που θα καλυφθούν από άτομα με αναπηρία τουλάχιστον 50%

Οκτώ θέσεις σε φορείς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας πρόκειται να καλυφθούν από άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον πενήντα τοις εκατό (50%).

Η πρόσληψή τους εντάσσεται στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έτους 2022 - σύμφωνα με τις διατάξεις του άρ. 6 του ν.4765/2021 - που έχει εγκριθεί με σχετική πράξη του υπουργικού συμβουλίου και θα κατανεμηθούν ως εξής: Στο ΓΕΣδύο, στο ΓΕΝ μία, στο ΓΕΑ δύο, στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού μία και στο ΝΙΜΤΣ δύο.

Η σχετική απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, του υφυπουργού και του γενικού γραμματέα του υπουργείου αναρτήθηκε σήμερα στη «Διαύγεια» (ώρα 14:43:18 μ.μ.).

Πηγή: ΑΜΠΕ
msn    

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά