Σαμοθράκη: Οι γυναίκες των στρατιωτικών σε δράση- Ετοιμάζεται να προσφύγει η μια κατά της άλλη στα δικαστήρια







Με αφορμή το :
Μειοψηφία στελεχών ΠΒ Σαμοθράκης- επιστολές αναγνωστών: Ο διοικητής μας είναι ενας αξιέπαινος άνθρωπος - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ... ΕΠ ΩΜΟΥ (stratiotikathemata.blogspot.com)


λάβαμε το παρακάτω μήνυμα απο αναγνώστρια- σύζυγο στρατιωτικού :




Θα παρακαλούσα πολύ την σύζυγο του συναδέλφου του συζύγου μου, να αναδιασκευασει τα περι δεν καταλαβαίνω γιατί ευθύνεται ο καλός Διοικητής για την διατάραξη οικογενειακης γαλήνης στο σπίτι μου γιατί δεν γνωρίζει!!!! 

Οπότε ή θα το διαγράψει τελείως από το κείμενο της και θα ζητήσει ΔΗΜΌΣΙΑ ΣΥΓΝΏΜΗ ή θα πάρει η υπόθεση την νόμιμη οδό με τις τηλεφωνικές κλήσεις στο τηλέφωνο του συζύγου μού από τον Διοικητή του σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες!!! 
Δεν τον γνωρίζω καν τον κύριο αλλά δεν επιτρέπω σε καμία να με αποκαλεί ψεύτρα δημόσια!!!!


Υπόψιν η μήνυση θα είναι κατά της Κυρίας για συκοφαντική δυσφήμιση και όχι κατά του Διοικητή, που δεν τον γνωρίζω καν τον άνθρωπο


---

Το απόσπασμα απο το άρθρο στο οποίο αναφέρεται το παραπάνω μήνυμα που λάβαμε:



Είμαι η γυναίκα του υπαξιωματικου της υπομονάδας που αναφέρεται. Ο διοικητής μόνο καλό έχει προσφέρει στα στελέχη του κι όταν ο άντρας μου χρειάστηκε άδεια για να μεταφερθούμε για προσωπικούς λόγους , μας εξυπηρετησε, επίσης διάβασα και ένα άλλο άρθρο που αναφερεστε σε μια γυναίκα στρατιωτικου ότι ειχε καβγάδες με τον άντρα της, δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ευθύνεται ο διοικητής της υπομονάδας στο συζηγηκο καβγά αυτό που κάνετε είναι είναι να δημιουργηται ντορο και αναστάτωση... Αν όντως υσχιε αυτό που λέτε ότι τάχα ο διοικητής ενοχλεί τα στελέχη του ακατάλληλες ώρες , θα μπορούσατε να απευθηνθητε σε εκείνον και όχι να το ανεβάζετε σε διάφορα σάιτ εκθέτοντας εναν άνθρωπο που δεν τον ξέρετε καν.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά