Συνοδεία ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά, η σημαντική ανθρωπιστική βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό

 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, αναχώρησε σήμερα, Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ως επικεφαλής της Ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας με ιατροφαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης. Το σύνολο της ανθρωπιστικής βοήθειας μεταφέρεται με πτήσεις αεροσκαφών C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας και πολιτικών cargo στην Πολωνία, με τελικό αποδέκτη τους πληγέντες Ουκρανούς πολίτες και τους ομογενείς μας.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνοδεύει ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ.

Ο κ. Χαρδαλιάς, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Από την πρώτη στιγμή της ρωσικής εισβολής, η Ελλάδα με τους συμμάχους της ύψωσε το ανάστημά της και τη φωνή της ενάντια στην κατάφωρη παραβίαση των αρχών του Διεθνούς Δικαίου και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας. Είμαστε δίπλα στην Ουκρανία με κάθε τρόπο. Σε αυτό το πλαίσιο συνοδεύουμε σήμερα την ανθρωπιστική βοήθεια με ιατροφαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης. Η αλληλεγγύη μας, οι ευχές μας, οι προσευχές μας είναι δίπλα στον ουκρανικό λαό και στους ομογενείς μας, οι οποίοι υπέστησαν τόσο τραγικές απώλειες».

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά