Πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τα χρήματα των αριστων μαθητών , τέκνα μελών ΕΑΑΣΣας ενημερώνουμε οτι σήμερα 17 Φεβρουαρίου 2022 πιστώθηκε στους λογαριασμούς που δήλωσαν 267 μαθητές και μαθήτριες Γ΄ Λυκείου, τεκνα των μελών της ΕΑΑΣ, που αρίστευσαν την σχολική περίοδο 2020-2021, χρηματικό βραβείο 320 ΕΥΡΩ .
Η εμφανιση των εμβασματων για μεν τους Λογαριασμούς της ΕΤΕ είναι άμεση, για δε των αλλων τραπεζών η εμφάνιση των εμβασμάτων θα γίνει την επόμενη ημέρα.
Τα δε αριστεία, βρίσκονται στο γραφείο της ΕΑΑΣ και μπορείτε να τα παραλάβετε τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Ευχόμαστε και πάλι σε όλους τους αριστευσαντες μαθητες
μαθητριες και τις οικογένειες τους

θερμά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!!!!!!!!


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά