ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

 Μέσα σε μία όμορφη αίθουσα στην πόλη της Λάρισας, το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) έκοψε την Βασιλόπιτα της νέας χρονιάς, παρέα με μέλη και φίλους οι οποίοι παραβρέθηκαν με τις οικογένειές τους.

 

Στην εκδήλωση, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όλοι απόλαυσαν το φαγητό και το ποτό τους, αντάλλαξαν απόψεις με την παρέα τους, κέρδισαν μεγάλα δώρα από τη λαχειοφόρο αγορά και διασκέδασαν μέχρι αργά.

 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΟΕΔ ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, καθώς επίσης και τους χορηγούς της βραδιάς και υποσχέθηκαν ακόμα περισσότερες δράσεις και εκπλήξεις στο μέλλον.

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ ΣΟΕΔ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά