Στρατιωτικός δεν σημαίνει… χαμάλης

 





Καμιά δουλειά δεν υποτιμάται, αλλά αν ο… χαμάλης υποτίθεται κουβαλάει χωρίς πολλά δικαιώματα ,αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ισχύει και για τους… Στρατιωτικούς.

Ο Επιλοχίας των Ειδικών Δυνάμεων Νίκος Κουτσουράδης, το εξηγεί την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στον Γιάννη Τζούμα στην Αλήθεια ΤV, στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» καλεσμένος με την ιδιότητα του Προέδρου της τοπικής Ένωσης Στρατιωτικών της Περ. Ενότητας Χίου.

Αναφέρεται στα προβλήματα των μονίμων Στρατιωτικών είτε της Ευελπίδων είτε των Υπαξιωματικών, των ΕΠΟΠ και των Οπλιτών βραχύβιας κατατάξεως, που είναι πολλά και σημαντικά.



Θέματα υπερωριών, που δεν πληρώνονται, νυχτερινών που έχουν ψηφιστεί από την Βουλή και δεν καταβάλλονται, θέματα που άπτονται της υγείας των Στρατιωτικών, όπως η ύπαρξη και σήμερα Μονάδων, που κυριαρχεί ο καρκινογόνος Αμίαντος (!) ο Νίκος Κουτσουράδης εξηγεί ότι επειδή οι Στρατιωτικοί δεν απεργούν, δεν κάνουν στάσεις εργασίας, δεν διαδηλώνουν, είναι 24 ώρες το 24ωρο στην διάθεση της πατρίδας, με το χέρι στην σκανδάλη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν δικαιώματα, που τα διεκδικούν νόμιμα, μέσω των Ενώσεων τους και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεως Στρατιωτικών.

Ο ίδιος γεννήθηκε στη Χίο το 1981, στο… πολύπαθο Χαλκειός και σήμερα υπηρετεί στην Μονάδα Καταδρομών του νησιού μας. Με πάθος, με σοβαρότητα, με δυναμισμό απευθύνεται στην πολιτική ηγεσία του τόπου και της χώρας, ζητώντας το απλούστερο όλων. Αν δεν υλοποιούν τις υποσχέσεις τους, τουλάχιστον να εφαρμόζουν όσα αποφασίζουν και… ψηφίζουν.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά