ΕΑΑΣ ΧΑΝΙΩΝ: Πιάνουν τόπο τα χρήματα των μελών του παραρτήματος

 Με χρήματα που συνεισέφεραν μέλη του Παραρτήματος μας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, τα οποία και ευχαριστούμε θερμά:

-- Αγοράστηκαν δύο πορτραίτα του πρώτου κυβερνήτου της Ελλάδος Ιωάννου Καποδίστρια και του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.
-- Κατασκευάστηκαν δύο κάδρα με φωτογραφίες των δύο γραμματέων και ταμιών Τχη ε.α. Σπυριδάκη Ιωάννη και Τχη ε.α. Μαροπάκη Γεωργίου οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο Παράρτημα από Οκτώβριο 1949 μέχρι Ιούνιο 1980 ο πρώτος και από Ιούλιο 1991 μέχρι Αύγουστο 2020 ο δεύτερος.
-- Αγοράστηκαν τρείς καρέκλες γραφείου αεριζόμενης πλάτης τύπου Dalmose προς αντικατάσταση αντιστοίχων φθαρμένων και μη επισκευάσιμων των Προέδρου, Γραμματέα και Ταμία.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά