Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην ΠΕ του Γ ΄ΣΣ, στη ΜΕΡΥΠ και στη ΣΠΣΞ

 Την Τρίτη 25 Μαΐου 2021, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Περιοχή Ευθύνης του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»), στο Στρατηγείο της Μεραρχίας Υποστηρίξεως (ΜΕΡΥΠ) και στη Σχολή Πολέμου του Στρατού Ξηράς (ΣΠΣΞ). Ειδικότερα, στην Περιοχή Ευθύνης του Γ΄ Σώματος Στρατού, ο Αρχηγός επισκέφθηκε τις έδρες της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΛΑΣΣΩΝ»), της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού (33 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ«ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΔΩΝΙΩΝ») και της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού (34 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΧΟΥ ΔΙΑΛΕΤΗ»).

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός επισκέφθηκε Μονάδες και στρατιωτικές εγκαταστάσεις, διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας των Σχηματισμών και της παρεχόμενης εκπαίδευσης της Σχολής και έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση της αποστολής τους.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά