Ενημέρωση Νίκα στον Δκτη ΔΙΚΕ σχετικά με το έργο συντήρησης των περίπου 40 αναθηματικών μνημείων


Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Δευτέρα 24 Μαΐου, με τον διοικητή ΔΙΚΕ (IV ΜΠ) “Πελοπόννησος”, υποστράτηγο Λεωνίδα Γιοβάνη.

Στην διάρκεια της συνάντησης, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον υποστράτηγο, σχετικά με το έργο συντήρησης των περίπου 40 αναθηματικών μνημείων που βρίσκονται στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες. Το έργο αυτό έχει αναλάβει η Περιφέρεια, στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης, που έχει υπογράψει με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.*Η φωτογραφία είναι από το αρχείο.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά