Αποχαιρέτισαν με τιμές τον Λοχαγό Μηχανικού Ξάνθο Κυριάκου

 




Η οικογένεια της Εθνικής Φρουράς αποχαιρέτησε σήμερα ένα άξιο μέλος της, τον Λοχαγό Μηχανικού Ξάνθο Κυριάκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Τρίτη, 25 Μαΐου 2021, εν ώρα υπηρεσίας.

Ο Ξάνθος Κυριάκου αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 2010 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού Μηχανικού. Υπηρέτησε ως Διμοιρίτης και Διοικητής Λόχου στο 70 Τάγμα Μηχανικού, Υποδιοικητής του 20ου Λόχου Μηχανικού και Διμοιρίτης της Διμοιρίας Εκκαθάρισης Ναρκών Ξηράς - EOD. Φοίτησε στο βασικό σχολείο του όπλου του Μηχανικού και παρακολούθησε αριθμό εκπαιδεύσεων σε σχολεία που είχαν σχέση με την ειδικότητά του. Πρόσφατα προάχθηκε στον βαθμό του Λοχαγού.
Κατά τα διάρκεια της υπηρεσίας του στις Μονάδες του Μηχανικού, εργάστηκε με επαγγελματισμό, υπέρμετρο ζήλο και μεθοδικότητα για την εκπαίδευση των υφισταμένων του και την επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας της Μονάδας του, πάντα παρόν και πρώτος.
Ο Αρχηγός, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης και το προσωπικό της Εθνικής Φρουράς, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντα.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά