Πανεπιστημιακή Αστυνομία: «Ώρα μηδέν» για την έκδοση της προκήρυξης

 




Θέμα χρόνου είναι πλέον η έκδοση της νέας προκήρυξης για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία για τη φύλαξη των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. 

Την παραπάνω εξέλιξη επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «σε λίγο δημοσιεύεται η προκήρυξη για τις θέσεις των Ομάδων Προστασίας των Πανεπιστημίων. Το επισημαίνω αυτό διότι πρέπει όχι μόνο να δρομολογούμε στα Υπουργικά μας Συμβούλια καινούργιες μεταρρυθμιστικές δράσεις, αλλά πρέπει να είμαστε και σίγουροι ότι υλοποιούμε εντός των καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων αυτά τα οποία έχουμε ήδη αποφασίσει.

Και η προστασία των πανεπιστημίων μέσω της δημιουργίας αυτών των Ομάδων, σε συνεννόηση πάντα με τις διοικήσεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων αποτέλεσε μία κεντρική δέσμευση της κυβέρνησης, η οποία θα γίνει πράξη χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση».



workenter

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά