Καμίαν κι ανασπάλουμεν

Καμίαν κι ανασπάλουμεν

Το Σάββατο 22 Μαΐου μέλη της λέσχης έλαβαν μέρος σε εκπαίδευση που διεξήχθη σε περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης με αντικείμενα Πεζικού ,ειδικότερα συγκροτήθηκαν τρία περίπολα μάχης τα οποία ελάμβαναν αποστολές τις οποίες έπρεπε να σχεδιάσουν και εκτελέσουν σε ορισμένο χρόνο ως εξής :

Επάνδρωση Πρόσθιου Όριου Τοποθεσίας ,οργάνωση άμυνας και εκτέλεση απαγκιστρώσεως.

Κίνηση ως τμήμα μεμακρυσμένης ασφάλειας ,τοποθέτηση παγίδευσης ,κατασκευή σχεδιαγράμματος έτσι ώστε να μπορέσει να την άρει άλλο φίλιο τμήμα όπως και έγινε ,αντιμετώπιση τραυματισμού από εκρηκτικό μηχανισμό ,αναφορά ,αίτηση διακομιδής και στην συνέχεια μεταφορά του τραυματία προς το σημείο απωλειών μάχης του λόχου.

Αποστολή προς καταστροφή μικρής εχθρικής δύναμης που εντοπίστηκε πλησίον της θέσης χειριστών drone των φιλίων δυνάμεων.
Σχεδιασμός και ιδέες ενεργείας ,γρήγορη προπαρασκευή ,ταχεία κίνηση ,ενέργειες επί του στόχου ,καταστροφή και σύλληψη εχθρικού προσωπικού, αίτηση πυρών υποστήριξής των όπλων καμπύλης τροχιάς του Λόχου προς αναχαίτηση εχθρικής επίθεσης .

Στέλνουμε το μήνυμα πως δεν ξεχνάμε , δεν συγχωρούμε ούτε αυτούς που έπραξαν τα εγκλήματα ούτε όσους κρύβουν και δεν αποδέχονται την αλήθεια , είμαστε έτοιμοι για όλα δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβεί.
Έτσι τιμούμε εμείς τους προγόνους μας.

περισσοτερες φωτο:


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά