Δεν τα κατάφερε ο στρατιωτικός που είχε τροχαίο στην Ερμούπολη

 

Δεν τα κατάφερε τελικά ο μοτοσικλετιστής ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Ερμούπολη το βράδυ της 19ης Μαΐου, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ. επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου με αποτέλεσμα ο ίδιος να χτυπήσει με σφοδρότητα στο πεζοδρόμιο.

Ο άτυχος άνδρας, στρατιωτικός στο επάγγελμα με καταγωγή από την Τήνο, νοσηλεύτηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίσθηκε ως πολύτραυματίας στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο των Αθηνών.

Εκεί νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κωματώδη κατάσταση και δυστυχώς εξέπνευσε τα ξημερώματα της Πέμπτη.

Υπηρετούσε στη στρατιωτική μονάδα της Σύρου, ήταν αξιόλογο άτομο, κοινωνικό και ιδιαίτερα αγαπητό τόσο στην εργασία του, όσο και στη μονάδα των εθνοφυλάκων του νησιού.

Το cyclades24 εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος. 

cyclades24

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά