ΓΕΕΘΑ - Πρόγραμμα ομαδικού παραθερισμού στη Νέα Υόρκη

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

TYPOGRAPHY





ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα Ομαδικού Παραθερισμού στη Νέα Υόρκη μέσω CLIMS

1. Σας γνωρίζεται, ότι στο πλαίσιο λειτουργίας της Υπηρεσίας Παραθερισμού Προσωπικού Ε.Δ. – CLIMS, προγραμματίζεται η υλοποίηση ομαδικού παραθερισμού, στη Νέα Υόρκη, όπως αναλύεται παρακάτω:

Επταήμερο ομαδικό πρόγραμμα στη Νέα Υόρκη 16 – 23 Σεπ 21, για 40 – 50 άτομα το οποίο περιλαμβάνει:

α. Διαμονή 7 ημέρες – 6 νύχτες, με πρωινό, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

β. Τέσσερα (4) γεύματα σε επιλεγμένα εστιατόρια.

γ. Ξεναγήσεις στα πιο γνωστά σημεία και επιβλητικά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης [Μανχάταν (Manhattan) – Μπρούκλιν (Brooklyn)], επίσκεψη στην ελληνική συνοικία της Αστόρια (Astoria) καθώς και σε φημισμένα εκπτωτικά - εμπορικά κέντρα εκτός πόλης.

δ. Πανοραμική κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον (Hudson) που περικλείει το Μανχάταν (Manhattan).

ε. Μεταφορές με λεωφορείο.

στ. Ελληνόφωνος ξεναγός.

ζ. Συμβόλαιο ταξιδιωτικής ασφάλειας για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και έκδοση ESTA για την είσοδο στη χώρα.

η. Αχθοφορικά έξοδα και φιλοδωρήματα όπου απαιτούνται.

θ. Αεροπορικά εισιτήρια, φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

2. Δικαίωμα αίτησης συμμετοχής έχει το σύνολο του στρατιωτικού (εν ενεργεία και εν αποστρατεία) και πολιτικού (εν ενεργεία και συνταξιούχων) προσωπικού των Ε.Δ.

3. Το κόστος συμμετοχής επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τους συμμετέχοντες, είναι υπολογισμένο για 50 άτομα (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων) και 40 άτομα (ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων) κι αναλύεται ως εξής:

α. Δίκλινο δωμάτιο: Εκτιμώμενο κόστος συμμετοχής το οποίο εσωκλείει όσα έχουν αναλυθεί παραπάνω, 1.600,00 ευρώ ανά άτομο (για γκρουπ 50 ατόμων) ή 1.650,00 ευρώ (για γκρουπ 40 ατόμων).

β. Τρίκλινο δωμάτιο: Εκτιμώμενο κόστος συμμετοχής το οποίο εσωκλείει όσα έχουν αναλυθεί παραπάνω, 1.390,00 ευρώ ανά άτομο (για γκρουπ 50 ατόμων) ή 1.440,00 ευρώ (για γκρουπ 40 ατόμων).

γ. Υπάρχει δυνατότητα μονόκλινων και τετράκλινων δωματίων, οι τιμές των οποίων θα καθοριστούν εφόσον ζητηθούν.

δ. Πέραν των ανωτέρω δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος.

ε. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να παραμείνει πέραν των καθορισμένων ημερομηνιών του προγράμματος, κρίνεται απαραίτητη η έγκαιρη ενημέρωση της Υπηρεσίας μας.

4. Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι ομαδικά και εκδίδονται από την Υπηρεσία παραθερισμού. Σε περίπτωση που η πόλη αφετηρίας δεν είναι η Αθήνα τα εισιτήρια εκδίδονται σε συνεννόηση με την Υπηρεσία.

5. Τυχόν ακυρωτικά τέλη υφίστανται αρχής γενομένης από τις 15 Ιουλ 21, καθορίζονται από τη φιλοξενούσα χώρα και την αεροπορική εταιρεία αντίστοιχα. Η ανωτέρω ημερομηνία αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία καταβολής του κόστους συμμετοχής από τους συμμετέχοντες.

6. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση, απευθείας στο ΓΕΕΘΑ/Β1/ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ Ε.Δ. – CLIMS, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση «hndgs.clims@gmail.com». Σχετικές λεπτομέρειες και πληροφορίες, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ (www.geetha.mil.gr), στο πεδίο Θέματα Προσωπικού/Clims – Παραθερισμός Εξωτερικού/Ομαδικός Παραθερισμός.

7. Τονίζεται, ότι η αίτηση πρέπει να είναι συμπληρωμένη με λατινικούς – κεφαλαίους χαρακτήρες και με στοιχεία όπως αναγράφονται στο διαβατήριο το οποίο πρέπει να έχει ημερομηνία λήξης μεγαλύτερη των 6 μηνών από την ημερομηνία άφιξης. Σε ότι αφορά προσωπικά δεδομένα τηρείται καθ’ όλα η κείμενη νομοθεσία.

8. Προκειμένου να εξασφαλιστούν ίδιες προϋποθέσεις συμμετοχής, μοναδικό κριτήριο επιλογής προσωπικού είναι η ημερομηνία και ώρα λήψης της αίτησης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Υπηρεσίας.

9. Ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 14 Ιουν 21 και ώρα 09:00 π.μ.. Νωρίτερα της καθοριζόμενης ημερομηνίας, καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή. Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων δεν ορίζεται, παρά μόνο όταν συμπληρωθούν οι θέσεις.

10. Για τυχόν υπεράριθμες αιτήσεις συμμετοχής, σας ενημερώνουμε ότι θα υλοποιηθεί και δεύτερο πρόγραμμα έως μέσα Οκτωβρίου, ημερομηνίες και λεπτομέρειες του οποίου θα κοινοποιηθούν με νεότερο έγγραφο.

11. Κύριο μέλημα της Υπηρεσίας και του Οργανισμού CLIMS, είναι η ασφαλής διοργάνωση και διεξαγωγή των ομαδικών προγραμμάτων παραθερισμού. Για το λόγο αυτό έχουν ήδη συζητηθεί τα μέτρα προστασίας που θα υιοθετηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η υγεία του συνόλου του προσωπικού και των συμμετεχόντων. Επιπρόσθετες πληροφορίες για τα μέτρα θα καθοριστούν από τη φιλοξενούσα χώρα, βάσει της εξέλιξης της πανδημίας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων - οδηγιών που θα υφίστανται τη δεδομένη χρονική περίοδο στον τόπο διεξαγωγής του προγράμματος. Η Υπηρεσία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη φιλοξενούσα χώρα με σκοπό την πλήρη και εκτεταμένη. ενημέρωση των συμμετεχόντων και η οποία θα πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι και την αναχώρηση.

12. Πέραν των ανωτέρω η υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος θα επιτευχθεί αυστηρά εάν το επιτρέπουν οι επιδημιολογικές συνθήκες και οι κυβερνητικές οδηγίες αμφότερων των κρατών.

13. Τα Γ.Ε. παρακαλούνται για τις απαιτούμενες ενέργειες για την ενημέρωση του συνόλου του προσωπικού τους, καθώς και των μελών των Ενώσεων Αποστράτων και συνταξιούχων πολιτικών υπαλλήλων.

Για περισσότερα διαβάστε εδώ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά