Φορτώνεται με τους φονικούς «Exocet» o «ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ» – Ακολουθεί ο «ΒΛΑΧΑΚΟΣ»

 





Φορτώνεται με τους φονικούς «Exocet» o «ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ» αφου ολοκληρόθηκαν όλες οι απαραίτητες δοκιμές.

Η Ελλάδα διαθέτει ένα τρομερό που τρέμει η Τουρκία αφού μπορεί να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή τις τουρκικές βάσεις στα παράλια της Μικράς Ασίας.

Το όπλο αυτό λέγεται πυραυλάκατοι τύπου Roussen.

Σύμφωνα με την αποκλειστική πληροφόρηση του newpost.gr, η πυραυλάκατος «ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ» είναι πανέτοιμη να αναλάβει άμεσα επιχειρησιακές αποστολές ανάλογα με τις διαταγές του Αρχηγείου Στόλου.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newpost δείχνουν τις πυρετώδεις προσπάθειες τόσο των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού όσο και των εργαζομένων στα ναυπηγεία της Ελευσίνας να θέσουν σε πλήρη επιχειρησιακή διαθεσιμότητα την έκτη πυραυλάκατο SUPER VITA της δύναμης Ταχέων Σκαφών, «ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ».

Σε φάση δοκιμών βρίσκεται και η έβδομη SUPER VITA, η πυραυλάκατος «ΒΛΑΧΑΚΟΣ» η οποία τους επόμενους μήνες θα εξοπλιστεί και αυτή με τους Γαλλικούς «Exocet».

Οι Super Vita διαθέτουν συνολικά 56 Εxoset MΜ 40 Block 3 οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να χτυπάνε στόχους εδάφους από οποιοδήποτε σημείο του Αιγαίου, με 180 χλμ βεληνεκές.

Οι τουρκικές βάσεις σε Ακσάζ και Νταλαμάν δεν θα είναι ποτέ ασφαλείς με τις Super Vita.

Αντίστοιχα, οι τουρκικές πυραυλάκατοι δεν έχουν όπλα να χτυπήσουν στόχους εδάφους.


https://www.sportime.gr/ellinotourkika/fortonete-me-tous-fonikous-exocet-o-karathanasis-akolouthi-o-vlachakos/amp/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά