Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στο Εργοστάσιο των ΕΑΣ στο Αίγιο

 
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, μετέβη σήμερα, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, στην έδρα του εργοστασίου των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) Α.Β.Ε.Ε. (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ), στο Αίγιο.

Ενημερώθηκε από τη Διοίκηση και το Σωματείο Εργαζομένων για τις τρέχουσες ανάγκες και τις δυνατότητες του Εργοστασίου, ενώ αναφέρθηκε σε τρόπους αναβάθμισης και αξιοποίησης της τεχνογνωσίας και των υποδομών του.

Στην ξενάγηση συμμετείχαν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΑΣ κ. Νικόλαος Κωστόπουλος και οι Βουλευτές Αχαΐας της ΝΔ κκ. Ιάσονας Φωτήλας και Άγγελος Τσιγκρής.

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και οι δύο Βουλευτές συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Δημήτριο Καλογερόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Αίγιο, επισκέφθηκε το Μουσείο «Ιάκωβος Τσούνης». Ο εφοπλιστής και ιδρυτής του Μουσείου κ. Ιάκωβος Τσούνης διέθεσε εθνικά και εκκλησιαστικά κειμήλια από την προσωπική του συλλογή για τη δημιουργία του.Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά