Μαχητικά Rafale: Έρχονται στην Τανάγρα στις 2 Φεβρουαρίου -Θα συμμετέχουν σε ασκήσεις με Mirage 2000-5 και F-16

 
Την εμφάνισή τους στους ελληνικούς αιθέρες θα κάνουν την επόμενη εβδομάδα 4 γαλλικά μαχητικά Rafale.

 

Τα γαλλικά μαχητικά θα βρεθούν στην 115 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα στο πλαίσιο συνεκπαίδευσης με ελληνικά μαχητικά.

 

Μάλιστα αναμένεται γίνει και εναέριος ανεφοδιασμός των γαλλικών μαχητικών από το ιπτάμενο τάνκερ Airbus MRTT PHOENIX που διαθέτει στις τάξεις της η γαλλική Πολεμική Αεροπορία.
Στις 3 και 4 Φεβρουαρίου τα Rafale σε συνεργασία με Mirage 2000-5 και F-16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας θα διεξάγουν κοινές ασκήσεις σε Αιγαίο και Ιόνιο.

 

Στα σενάρια της συνεκπαίδευσης περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, εικονικές αερομαχίες ανάμεσα στα Rafale και τα ελληνικά μαχητικά, ασκήσεις προσβολής ή προστασίας ναυτικών μονάδων, καθώς και επιχειρήσεις προσβολής χερσαίων στόχων. Στις επιχειρήσεις συνεκπαίδευσης θα συμμετέχουν επίσης τουλάχιστον μία φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και ειδικές δυνάμεις.


timeline

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά